X
X
X
X

Google Benim İşletmem

HomepageNews from UsGoogle Benim İşletmem

Google Benim İşletmem Nedir?

 

Google’ın işletme sahiplerine sunmakta olduğu bir özellik olan kayıt sistemi, genellikle e-ticaret sitenizin ve firmanızın görünlüğünü artırıyor diyebiliriz. Peki Google Benim İşletmem ne işe yarar? Nedir, nerelerde ve ne için kullanılır?

 

Özellikle küçük ölçekli işletmeler adına çok daha fazla önem arz eden özellik, bulunabilirlik bakımından maksimum fayda sağlamaktadır. GMB; yerel işletmelerin, herhangi bir ekstra bütçe ayırmadan arama sonuçları içerisinde çıkmasına yardımcı olmaktadır.

 

Sizde e-ticaret sitenizin ya da firmanızın görünürlüğünü arttırmak istiyorsanız, Google Benim işletmem hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu hizmetten yararlanabilmek için de nevatasarim.com internet adresimiz üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Google Benim İşletmem Hesabı Neden Açmalısınız?

 

Google benim işletmem sayesinde kişiler Google üzerinde arama yaptıkları vakit işletmenizle karşı karşıya gelir. Bu şekilde etkileşim kazanma şansınız daha çok artar. Ayrıca oluşturulan işletme profili aracılığıyla hem arama sonuçlarının sağ kısmında kutucuk olarak yer alırsınız. 

 

Ayrıca Google Maps üzerinde yer alma fırsatınız da olur. Sizler adına yapılacak olan farklı yorumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yorumlarına hepsine farklı farklı yanıtlar verebilirsiniz. İşletmeniz hakkında resmi olan bilgiler yayınlayabilir ve ürünlerinize ait olan bazı fotoğrafları ekleyebilirsiniz.

 

İşletmenize ait olan fotoğrafları kolay bir şekilde sergileyeceğiniz profil, farklı görseller ile beraber müşterilerin dikkatini çekmeyi başarır. Bu anlamda müşteri etkileşimlerini arttırmak adına çok daha güzel sonuçlar alabilirsiniz.

 

Ayrıca Google benim işletmem ile beraber işletmenize gelen yorumları okuyabilir ve bunlara yanıt verebilirsiniz. Ancak bilinmesi gereklidir ki, Google benim işletmem hizmetinin yorum silme tarzında bir özelliği yoktur. Bunun yerine yalnızca kaldırma talebinde bulunabilirsiniz.  Sizlerde Google benim işletmem hizmeti almak istiyorsanız nevatasarim.com internet adresi olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Google Benim İşletmem Hizmetlerinin E-Ticaretteki Yeri Nedir?

 

Potansiyel müşterilerin birtakım yerel işletmeleri aramak adına genellikle Google arama motorunu kullanmaktadır. Google Benim İşletmem ile beraber e-ticaret sayfanızın ya da firmanızın görünürlüğü artacaktır. Bir kısmının satış işlemleriyle sonuçlandığı aramalar, web sitenizin ufak kitlesinin oluşumuna katkı sağlayacaktır.

 

Google’ın ücretsiz hizmeti, satış odaklı e-ticaret sitelerini görünür hale getirmektedir. Piyasaya özgü aramalarda çok daha fazla bir trafik payından faydalanmanıza yardımcı olur. Böylece satış oranlarınız daha da yükselebilir, herhangi bir harcama yapılmadan kazancınızı katlayabilirsiniz. Google Benim İşletmem hizmetiyle özellikle bulunduğunuz bölge üstünden arama gerçekleştirilen kitle adına görünür bir hale gelirsiniz.

 

Sizlerde insanların e-ticaret sayfanızı daha sık görmesini ve karşı karşıya gelmesini istiyorsanız Google Benim İşletmem hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bunun için ise nevatasarim.com internet adresi olarak sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

 

Google Maps

 

Google Maps, ücretsiz bir çevrimiçi haritalama servisi olmakla beraber Google tarafından hizmete konulmuştur. Google Haritalar ayrıca farklı sitelerin de hizmetten faydalanması adına API yardımı da sunmaktadır.

 

Google Maps uygulamasının yazılım versiyonu Google Earth; Windows Vista, Windows XP ve Linux sistemleri üzerinde çalışabilmektedir. Google Haritalar servisi içerisinde üç boyutlu olan bina modelleri de sunulmaktadır.

 

Sizde e-ticaret sitenizi ya da firmanızı Google Maps üzerinde konumlandırmak istiyorsanız nevatasarim.com internet adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 


Top